Wist u dat u op een multisportveld tot minstens 8 verschillende sporten kan spelen? Voetbal, tennis, volleybal, basketbal, handbal, netvoetbal, hockey en badminton! En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat een multisportveld eveneens een sociale ontmoetingsplek kan zijn.

Multisportvelden zijn –de naam zegt het zelf al- multifunctionele sportvelden die eenvoudig geïntegreerd kunnen worden in uw stad. Op een dergelijk terrein kan iedereen met een gerust hart sporten én spelen. Dit type sportveld kan namelijk gebruikt worden voor talloze uiteenlopende activiteiten voor jong en oud.

Het grootste voordeel van de multisportvelden van Scheerlinck Sport is dat deze, net als al onze andere terreinen, ontzettend duurzaam zijn. Door het moderne en praktische ontwerp zijn onze multisportveldenschokdempend en slipvast. Het resultaat? Een uiterst gebruiksvriendelijk en veilig terrein.

Ook een beperkt budget biedt een zee aan mogelijkheden wanneer we het hebben over multisportvelden. U hoeft namelijk niet te beschikken over een gigantisch budget om te investeren in dit soort ondergrond. Wij zorgen altijd voor een kwaliteitsvolle oplossing op maat, altijd aan een eerlijke prijs.

Bent u nog op zoek naar het perfecte veld?
Aarzel niet om ons te contacteren!