Scheerlinck Sport Padel Courts

Wij bieden verschillende courts aan:

  • New Padel Courts
  • Deluxe Padel Courts
  • Panoramic Padel Courts

Onze terreinen (20x10m) zijn vervaardigd volgens de specificaties van de International Padel Federation. De metalen structuur bestaat uit elektrisch gelaste palen, gaaspanelen en steunframes voor roosters en een glazen kit van 12mm.

We maken gebruik van externe verfprocessen op basis van thermohardend epoxy-polyesterpoeder.

Dit type verf is ontworpen voor toepassingen op ijzer en staal, heeft een uitstekende afdichting op de randen en lasgedeelten en garandeert duurzaamheid in buitenomgevingen.

Als grasmat bieden wij een kunstgras aan met zand als invulling; gefibrilleerd, monofilament en getexturiseerd vezel, fabrikant Lano Sports, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Harelbeke.

Het veld is voorzien van een verlichtingsset bestaande uit 4 masten van 7m hoog. Deze zijn perfect geïntegreerd in de terreinstructuur met 8 LED-schijnwerpers van 150W

Onze jarenlange ervaring in de aanleg van sportvelden waar vlakheid en waterdoorlaatbaarheid van cruciaal belang zijn zorgen ervoor dat onze velden steeds bespeelbaar zijn. Zo heeft Scheerlinck een eigen opbouw opgemaakt, met drainage, die deze basis eigenschappen garanderen.

Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Klik op de foto’s hieronder.