Tennisveld uit hardcourt

Tennisterreinen van het type hardcourt bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Hardcourt is een harde ondergrond die gemaakt wordt op basis van beton of asfalt. Daarop kunnen diverse deklagen worden aangebracht: van hard (snelle baan) tot flexibel (langzame baan). Sportvelden die bestaan uit hardcourt vereisen bovendien ook weinig onderhoud.

Er zijn twee opties om het veld af te werken:

  • Eenlagig: Afwerking met een laag acrylverf met kwarts zorgt voor meer duurzaamheid en weerstand.
  • Meerlagige hars: Afwerking met elastische hars om de gevolging van uitzetting tegen te gaan.

Bekijk onze verschillende soorten hardcourt door op de tabs hieronder te klikken.

Courtsol Pro Plus

COURTSOL PRO PLUS is een 9-lagig systeem voor de afwerking van tennisvelden en andere (multi-) sportvelden. Dit systeem combineert 3 flexibele basis en tussenlagen met 4 coatinglagen met rubber-partikels en een uiterst slijtvaste toplaag. Het COURTSOL PRO PLUS systeem beschikt over een extra geschilderde toplaag waardoor het oppervlak nog aan snelheid wint (ITF court pace 5!). C. Koksijde en C. Sonégien klopten aan bij Scheerlinck Sport voor een tennisbaan uit Courtsol Pro Plus.

Het resultaat? Optimaal comfort met alle speelkwaliteiten voor topsport!

Courtsol Standing

COURTSOL STANDING is een 3-lagig systeem voor de afwerking van (multi-)sportvelden op asfalt of beton. Dit systeem is ideaal voor de renovatie van verweerde ondergronden. Dankzij de super egaliserende kwaliteiten van de courtsol coatings en een uiterst slijtvaste toplaag bekomt men een extra vlak speeloppervlak.

Dit systeem is ideaal voor sportclubs met een intensief gebruikte sportvloer! Zoals Mme De Broqueville in Lasne of Vermandere in Lier.

Courtsol Comfort Plus

COURTSOL COMFORT is een 4-lagig systeem op een gelijmde rubberlaag voor de afwerking van (multi-)sportvelden. Het specifieke van dit systeem ligt in de gelijmde rubberlaag als tussenlaag die de spelers extra comfort biedt waardoor ook blessures gevoelig verminderen.

Nood aan dat beetje extra comfort? Kies dan net als TC Rasco en C. Uccle Sport ook voor deze optie.

Ontdek onze andere ondergronden: Kunstgravel  Kunstgras • Gravel  Rubber