Benieuwd hoe we te werk gaan? Ontdek onze werkwijze!

Scheerlinck Sport staat garant voor een kwaliteitsvolle totaalaanpak. Wij staan in voor de aanleg van uw sportveld, maar ook lang na de installatie kunt u nog op ons rekenen als partner: van het onderhoud tot handige tips en tricks.

Onze experts komen langs bij u voor een uitgebreide babbel. We vragen naar uw verwachtingen en bekijken nauwgezet alle opties. Pas daarna adviseren we u over de meest duurzame oplossing. Hierbij
bespreken we de meest optimale ligging van uw veld of werken we een 3D-presentatie uit zodat je een duidelijk beeld krijgt van ons ontwerp.

Al van bij de ontwerpfase bent u nauw betrokken. We delen niet enkel onze kennis met u, maar luisteren ook naar uw voorkeuren om zo het beste resultaat te bekomen. Een nieuw sportveld betekent namelijk een aanzienlijke investering voor u of voor uw club. Daarom kiezen wij resoluut voor een klantgericht werkwijze waarbij u inspraak heeft van A tot Z.

Van zodra uw nieuwe sportveld speelklaar is, geeft onze dynamische mascotte Steve Scheerlinck u graag enkele nuttige tips voor het onderhoud ervan. Maar ook voor een grondige onderhoudsbeurt van uw sportveld kun u altijd een beroep doen op ons gespecialiseerd team. Zo geniet u zorgeloos en kunt u zich ten volle focussen op uw favoriete bezigheid: sporten!

Klaar voor een topprestatie op een splinternieuw veld? 
Aarzel niet om ons te contacteren!