Eind februari werden in India de Hockey Stars Awards 2016 uitgereikt. Daarbij vielen drie van onze Belgische topsporters in de prijzen. Scheerlinck Sport legde vorig jaar twee oefenvelden aan voor de nationale hockeyploeg in Wilrijk en is dan ook ontzettend trots op de resultaten van alle spelers.

John-John Dohmen kreeg de grootste eer en werd verkozen tot mannelijke speler van het jaar. Arthur van Doren zat hem nauw op de hielen en werd bekroond tot rijzende ster van 2016. En ook Laurine Delforge viel in de prijzen met de Female Umpiring Award.

De populariteit van de hockeysport bereikte de voorbije jaren een nieuw hoogtepunt, niet in het minst dankzij de prachtige prestaties van onze nationale hockeyteams.

Samen met onze partner Lano Sports werken we voor elk type gebruiker een aangepast hockeyveld uit. U hebt de keuze uit een waterveld of een (half) zandgevulde ondergrond. Bij topclub RHC Herakles legden een helderblauw hockeyveld aan en in Antwerpen namen we bij het Centre of Excellence de aanleg van twee nieuwe trainingsvelden voor de nationale ploegen ter harte.

Ook nood aan een uniek én budgetvriendelijk topveld? 
Aarzel niet om ons te contacteren!