Al sinds 1956 kunt u op ons rekenen voor de aanleg en het onderhoudvan kwaliteitsvolle sportvelden. Niet enkel de reglementering en de specifieke afmetingen zijn van belang bij de aanleg van een sportterrein: ook het technische ontwerp en de opbouw zijn essentieel bij de ontwikkeling van een duurzaam terrein. Daarom houden we zowel het esthetische als het technische aspect van een sportveld altijd in gedachten. Om u nog beter te kunnen helpen, besloten we om deze totaalaanpak nog meer te onderstrepen met een nieuwe, praktische website.

Bij een gloednieuwe website hoort vanzelfsprekend een frisse huisstijl. Ons nieuw logo is modern en snel herkenbaar. Bovendien weerspiegelt het kleurrijk campagnebeeld perfect onze visie: het beste terrein, voor élke ploeg. Om ervoor te zorgen dat onze website altijd en overal toegankelijk is, hebben we extra ingezet op een responsive webdesign. Zo kunt u ook via uw smartphone optimaal genieten van onze website.

De website biedt u een gedetailleerd inzicht in onze werkwijze: van de eerste stappen tijdens de voorbereiding tot de aanleg en het verdere onderhoud van uw terrein. Wij informeren u over de diverse soorten ondergrond waaruit u kunt kiezen bij de aanleg van elk sportveld. Bovendien lichten wij ook even toe hoe u zelf elk type ondergrond optimaal kunt onderhouden.

Onze up-to-date blog bevat het laatste nieuws over sportvelden en onze projecten. Wilt u liever meteen op de hoogte zijn? Schrijf u dan in op onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang alles in uw mailbox. Daarnaast voorziet onze dynamische mascotte Steve Scheerlinck u van enkele nuttige tips ivm uw sportveld.

Veel surfplezier!
Het Scheerlinck Sport-team